Istället för att erbjuda försäljning mm med rabatter, erbjud dina kunder en upplevelse utöver det vanliga till en kostad utav en biobiljett.

Kostnaden motsvarar priset för en biobiljett och det upplevda värdet ca 1500 kr.

De flesta tycker om att bo på hotell, koppla av och äta något riktigt gott i en trevlig miljö. Men en hotellvistelse på herrgårdar och slott kan kännas som lyx som man inte riktigt har råd eller tar sig tid att unna sig. Därför är dessa extra populära som premier.

En kostnadsfri övernattning på hotell för två personer i dubbelrum där mottagaren bara betalar för frukost och middagspaket till reducerade priser.

Välj bland ca 50 st genuina herrgårdshotell, slott och hotell i vackra landskapsmiljöer med utsökta kök runt om i Sverige. Premien är giltig i 12 månader från kampanjstart. Mycket uppskattat i målgruppen män och kvinnor 30+.

Vi samarbetar med ett stort antal svenska herrgårdar som – till en bråkdel av det verkliga priset – kan erbjuda dig en premie som ger dina kunder och anställda en upplevelse utöver det vanliga, med kvalitéoch service i toppklass. Du kan till en låg kostnad ge dina kunder och anställda en upplevelse som sätter guldkant på dina kunder och anställdas tillvaro – och samtidigt en extra guldkant på ditt/ert varumärke.

Från idé till kampanjhantering och resultatuppföljning.
Vi kan leverera allt från idé till kampanjmaterial, värdebevis och uppföljning eller valda delar av detta. Självklart anpassas allt material till er övriga marknadsföring och vi följer alla riktlinjer och guidelines som gäller för ditt varumärke. Vi tar hand om all administration och kundservice,  vi ser till att dina kunder får sitt värdebevis, svarar på kundfrågor osv.

Ingår alltid:

  • Upplevelsepremie
  • Fysiskt värdebevis
  • Bildbank till din marknadsföring
  • Kundtjänst som tar hand om alla bokningar och frågor

Tillval:

  • Utskick till kund samt administration
  • Statistik

Kontakta oss för mer information.