Att få en gåva i samband med att man fyller år ifrån oväntat håll skapar alltid en mycket positiv känsla hos mottagaren.

Att du i samband med att din kund t ex fyller år skickar en övernattning för 2 personer på herrgårdar och slott i Sverige tillsammans med ett personligt följebrev, gör att du kommer bygga enormt starka mjuka värden i din relation med kund och kommer vara närmare denna vid nästa köpbeslut. Och dessutom med stor sannolikhet blir ambassadör för ditt företag då kunden berättar för bekanta om detta.

Detta innebär inte något merjobb för dig. Vi tar hand om allt  firån distribution, utformningen utav följebrevet och bokningsfrågor. 

Din kostnad för denna mycket uppskattade premie är ca 10 % utav värdet. Att ge bort en övernattning för två istället för en biobiljett som har ungefär samma värde, ger dig och ditt företag ett stort mervärde för din kund. Innehavaren utav premien kan välja på ca 50 herrgårdar och slott att övernatta på och betalar enbart för reducerade frukost och middagspaket.

Så fungerar det

  • Ni förser oss med listor över kunder som är berättigade till en premie, Vi skickar sedan ut värdebevisen tillsammans med följebrev där ni beskriver varför ni ger kunden denna överraskning.
  • Din kund bokar rum på önskat slott/ herrgård från listning på hemsida.
  • Konsument överlämnar värdebevis i samband med incheckning och njuter sedan av sin slott/herrgårdsövernattning