Pressmeddelande
2015-04-17

Prospekt Media lokal exklusiv sponsoransvarig för IRONMAN Sweden
Syns vi på IRONMAN 2015?Prospekt Media har inför 2015 fått det ärofyllda uppdraget att vara lokal exklusiv sponsoransvarig för marknadsutrymmen under Kalmar Mini Tri och IRONMAN Sweden.

IRONMAN Sweden satsar i år på att utöka möjligheten och bli mer tillgängliga för näringslivet att få erbjudande om att synas under IRONMAN veckan och de båda tävlingarna Mini Tri och IRONMAN Sweden.

Vi är peppade och stolta för uppdraget och ser det som en intressant utmaning säger Pelle Johansson, VD och grundare för Prospekt Media. Vi har länge sett möjligheter med att utveckla denna del av lokal sponsring och nu har vi tillsammans med IRONMAN funnit den rätta formen för att med kraft gå ut och erbjuda möjligheten både lokalt och nationellt.

Som fullservicebyrå inom media och reklam har vi alla de verktyg som krävs för att kunna axla ett uppdrag som detta. Det kändes därmed naturligt för oss att tacka ja till uppdraget.

För mer information:
Pelle Johansson, VD 0480-980097 pelle@prospektmedia.se
För frågor gällande exponering i samband med IRONMAN Sweden samt Mini Ti kontakta Henrik Skeppland henrik@prospektmedia.se 070-766 5509


Om Prospekt Media
Prospekt Media är en Kalmarbaserad fullservicebyrå inom media och reklam som hjälper företag med sin marknadskommunikation när det gäller strategi & medieval.

Prospekt Media har sitt huvudkontor i Kalmar på Larmtorget 4. Prospekt Media skapar skräddarsydd reklam genom rätt media, till rätt målgrupp med utgångspunkt i varumärkets profil och image.

Kvalitén i vårt arbete baseras på vår långa erfarenhet och expertis från branschen med laganda, passion och tydligt resultatfokus som drivkraft. I nära samarbete med kund och samarbetspartners ser Prospekt Media mediestrategin som en pusselbit som ska matcha och förstärka organisationens medieplan och image.

Prospekt Medias roll är att optimera marknadskommunikationen genom rätt medie till rätt målgrupp och rätt pris.

Strategisk reklam och medierådgivning handlar om att utifrån ditt budskap och ekonomiska resurser välja rätt mediemix.  Vi har analysverktygen, kompetensen och den erfarenhet som krävs för att du ska lyckas med din varumärkesinvestering och optimera den med rätt mediestrategi.

Bland Prospekt Medias kunder finns bl a varumärken som:
Microsoft, Cellbes, Mockfjärds Fönster, Fortum, Haléns, Bixia, Lindahls Mejerier, Telia, SEB, Canon, CitiBank, Shell m fl.

Läs mer om oss på www.prospektmedia.se