Till oss kan du vända dig med alla frågor kring medieköp och kommunikation. Vi är specialiserade på uppköp av digital och tryckt media. Vi har erfarenheten, kunskapen och är ständigt uppdaterade på mediernas priser och effekt. Under våra produkter finner du mer information om medier.

Människor konsumerar allt oftare flera medier samtidigt och otroheten till medierna ökar markant. Det blir  därmed extra viktigt att kombinera medier på ett effektivt sätt för att nå igenom bruset. Vi hjälper dig att skräddarsy rätt medie för rätt typ av kommunikation, med utgångspunkt i följande frågor.

1. Hur ser konsumenternas köpvanor ut?

2. Hur når vi dem?

För att säkerställa att vi kommunicerar med rätt personer vid rätt tillfälle och i rätt medier använder vi vår erfarenhet av målgrupps- segmentering i olika medier. Denna kunskap och erfarenhet får du tillgång till när du köper medier genom oss.

Medie till rätt pris! – Vad är rätt pris för en helsida eller ett e-postutskick? Är detta rätt typ utav medieval för kampanjen? Det är en sannerligen relevanta frågor och vår erfarenhet säger att det inte finns någon som helst logik i mediernas prissättning. Prissättning är en fråga om tillgång och efterfrågan.

Förhandlingsresultat är naturligt viktigt för oss och våra kunder. Prospekt Media har lång  erfarenhet av att sätta rätt pris på rätt mediekanal. Vi vågar faktiskt säga att våra kunder generellt är mycket nöjda med våra resultat. Betonas skall att förhandling av mediernas priser är ett nära och mot medierna lojalt samarbete mellan oss, våra kunder och medierna.

Vilka är våra kunder?
Våra uppdragsgivare är t ex reklambyråer och mediebyråer som vi hjälper med strategiska köp för deras kunder i samband med specifika kampanjer, direktkunder där vi jobbar med med helhetskommunikationen eller för en specifik kampanj.

Vill du ha hjälp med dina medieval och kommunikation? Tveka inte att kontakta oss.